Wijn-per-glas - Wine Bar

Het enige wijn per glas systeem op basis van vacumeren

Een wijn-per-glas systeem biedt u een efficiënte manier om wijn te serveren, en uw klanten een speciale wijnervaring.

  • Wine-Bar-1
  • Vin-au-Verre-2
  • winebar 2.0
  • wine by the glass solution wine bar 20 black 2 bottles 2
  • Wijn-per-glas Wine Bar op bar
  • Wijn-per-glas Wine Bar in restaurant
  • Wijn-per-glas Wine Bar 2.0 in restaurant
  • Wijn-per-glas Wine Bar 2.0 in restaurant

vraag brochure aan

Waarom wijn per glas?

  • Verhoogt uw wijnomzet direct

  • Door hogere marge dan bij verkoop per fles
  • Door beduidend meer winst dan op de standaard huiswijnen
  • Uw gast proeft een wijn per glas en bestelt daarna mogelijk een fles
  • Tevreden gasten

  • Uw gasten waarderen een hogere kwaliteit als hen dit wordt aangeboden
  • Ruime keuze uit een groot aantal open wijnen die aansluiten op hun eigen smaak en budget
  • Geeft de gast de gelegenheid bij elk gerecht een andere wijn te kiezen
  • Aanvulling voor uw zaak

  • Het design promoot uw wijn direct
  • Wijn altijd op de juiste temperatuur
  • Bespaart tijd doordat er sneller, efficiënter en hygiënischer wordt gewerkt

bereken uw roi

Waarom Wine Bar?

  • Altijd de juiste temperatuur, voor zowel rode als witte wijn
  • Langer bewaren van aangebroken flessen, tot wel 10 dagen
  • Modern design met verlichting in 50 kleurnuances
  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te houden
  • Geen verbruiksartikelen
  • Zeer gunstig geprijsd

vraag een offerte aan

Wine Bar wijn-per-glas Wine Bar 2.0
  Wine Bar 8.0 Wine Bar 2.0
Temperatuurinstellingen: 6-15 C voor witte wijn
9-18 C voor rode wijn
8 C voor witte wijn
16 C voor rode wijn
Capaciteit (opslag / serveer): 1 6 flessen / 8 flessen 0 flessen / 2 flessen (modulair uit te breiden)
Afmetingen in mm. (h x b x d): 602 x 1076 x 460 491 x 315 x 268
Gewicht in kg.:2 70 13,8
Omgevingstemperatuur: 12-35ºC 18-30ºC
Geluidsniveau: 36 dB
Verbruik in Kwh (per 24 uur):3 0,7 <1
 
1 Traditionele Bordeauxflessen.
2 Gewicht van een lege Wine Bar.
3 Bij omgevingstemperatuur van 20ºC.

Wetenschappelijk bewijs

De effectiviteit van de Wine Bar is wetenschappelijk bewezen. Onderzoekers van het Institut Universitaire de la Vigne et du Vin hebben 8 maanden lang geëxperimenteerd. Bovendien heeft een ervaren testpanel deelgenomen aan het onderzoek. De conclusie: men ontdekte geen verschillen tussen een fles die net geopend was en een fles die 7 dagen geopend in de Wine Bar had gestaan. Lees hier meer over het onderzoek…

Clovis Khoury koos voor de Wine Bar

Topkok en winnaar van een Michelinster Clovis Khoury heeft gekozen voor de Wine Bar als zijn wijn-per-glas. Wilt u weten waarom?