Wijn-per-glas - Tête à Tête wijnbar

Ideaal voor hotelkamer, bar en kleine ruimtes

Tête à Tête wijnkoelkast biedt de ideale oplossing voor de wijnliefhebber die thuis naast het serveer klaar hebben liggen van enkele flessen wijn ook geopende flessen tot wel 10 dagen onder perfecte condities wil bewaren. Tête à Tête is een wijnkoelkast met een moderne, elegante vormgeving. In de wijnkoelkast zorgen twee vacumeersystemen dat geopende flessen teruggezet kunnen worden met behoud van kwaliteit.

  • Wijnbar Tête à Tête
  • Wijnbar Tête à Tête
  • Wijnbar Tête à Tête in studeerkamer
  • Wijnbar Tête à Tête in woonkamer

vraag brochure aan

Waarom vacumeren?

U heeft een mooie wijn geopend, maar de fles zal niet in een avond op gaan? Of wilt u meerdere wijnen openen en uitspreiden over meerdere avonden? Dan is het natuurlijk eeuwig zonde als die wijn wordt verpest door oxidatie. Met de Tête à Tête wijnbar en de Wine Art is dat probleem verleden tijd. Het vacumeersysteem van deze wijnbar maakt het mogelijk om de kwaliteit van uw aangebroken wijnen tot wel tien dagen te behouden, zodat u van uw wijn kunt genieten wanneer u dat wilt.

  Tete a tete wijnkastje
  Tête à Tête wijnkastje
Temperatuurinstellingen onderin de kast:1 6-12°C
Temperatuurinstellingen bovenin de kast:1 16-22°C
Afmetingen in mm. (h x b x d): 850 x 297 x 462
Gewicht in kg.:2 25
Maximale capaciteit: 12
Omgevingstemperatuur: 18-30°C
Geluidsniveau: 36 dB
Verbruik in KWh (per 24 uur):3 0,44
   
1 U kunt de temperatuur boven of onderin instellen, afhankelijk van uw wijncollectie. De temperatuur verloopt automatisch ongeveer 2 graden per plateau, voor een verschil van 10 graden tussen hoogste en laagste niveau.
2 Gewicht van leeg wijnkastje, met indeling.
3 Bij omgevingstemperatuur van 20°C, met glasdeur.

vraag offerte op maat aan