Wijn-per-glas - SoWine Professional

Vacumeren en serveren in één systeem.

Wijnbar SoWine Pro Na een overweldigend positieve ontvangst van onze SoWine wijnbar voor particulieren, heeft EuroCave nu ook een variant voor de professionele gebruiker. Deze SoWine Professional is uitgebreid om u in staat te stellen tot wel veertien verschillende wijnen op de juiste serveertemperatuur te houden. Bovendien kunt u acht geopende flessen vacumeren, waardoor ze tenminste tien dagen hun perfecte kwaliteit behouden.
Wijnbar SoWine Pro in café Wijnbar SoWine Pro in restaurant


Meer weten over SoWine Pro? Lees dan deze nieuwsbrief.

 • Wijnbar SoWine Professional
  Afmetingen h x b x d: 460 x 1072 x 402 mm
  Gewicht: 42 Kg
  Capaciteit (vacumeer/serveer): 8 flessen / 6 flessen
  Temperatuur instelbaar (verschillende temperaturen per vak mogelijk) Tussen 6 en 20ºC
  Omgevingstemperatuur: Tussen 6 en 30ºC
 • De SoWine Professional biedt u als wijnprofessional geheel nieuwe mogelijkheden om uw wijnassortiment schitterend te presenteren en onder optimale omstandigheden te serveren. En dat maakt het omgaan met wijn niet alleen makkelijker voor u, maar biedt ook de ultieme wijnervaring voor uw klanten.

  Altijd de juiste temperatuur
  De SoWine Professional bestaat uit twee gescheiden compartimenten met ieder een apart in te stellen temperatuur om uw wijnen altijd serveerklaar te houden. U kunt ervoor kiezen een vak te reserveren voor rode wijn en een vak voor witte wijn, of u stelt beide vakken in op eenzelfde temperatuur om veel soortgelijke wijnen op temperatuur te houden. De vakken kunnen worden ingesteld tussen 8 en 18ºC.

  Langer bewaren van aangebroken flessen
  Oxidatie van een aangebroken fles is een universeel gevreesd fenomeen onder wijnliefhebbers en terecht, want menige wijn is zo aan zijn einde gekomen. Dat is niet alleen eeuwig zonde, maar kost u ook een hoop geld. Met de SoWine Professional is dat probleem verleden tijd. Wanneer de wijn geschonken is, kunt u deze terug plaatsen in het wijnbar, waarna de fles gevacumeerd wordt. Hierdoor wordt oxidatie voorkomen en kan uw aangebroken wijn tot wel tien dagen bewaard blijven.

  Presentatie en design
  Niet alleen de smaak en geur van een goede wijn zijn bepalend voor het genot. Het oog wil ook wat. De SoWine Professional beschikt over glazen schuifdeuren en ingebouwde verlichting om uw wijncollectie schitterend te presenteren. Ook de buitenkant van het systeem is elegant afgewerkt met roestvrij staal, waardoor het systeem in ieder interieur een plaatsje kan veroveren.

  Klantvriendelijk
  Met de SoWine Professional hoeven uw klanten geen hele fles meer te kopen, maar kunnen ze per glas laten schenken. Hierdoor wordt het mogelijk om bij ieder gerecht een passende wijn te nemen, in plaats van de hele avond steeds dezelfde fles. En dat zal zeker de wat avontuurlijkere wijnliefhebber kunnen waarderen.