Wijnkasten - Pro 6000

Presentatie is de sleutel tot een mooie wijnomzet. De Pro 6000 wijnkasten van EuroCave bieden u alles wat u op dat gebied kunt wensen. Dankzij de zeer ruime keuze aan opties kunt u de wijnkast zowel qua uitstraling als budget perfect afstemmen op uw wensen. Bovendien zijn de wijnkasten uit deze serie uitermate gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Uw wijnen kunnen zich geen betere zorg wensen.

 • Wijnkast Pro 6000
 • Wijnkast Pro 6000
 • Wijnkast Pro 6000
 • Wijnkast Pro 6000
 • Wijnkast Pro 6000
 • Wijnkast Pro 6000
 • Wijnkast Pro 6000
 • Wijnkast Pro 6000

 • Wijnkast met 1 temperatuurzone   Een wijnkast met 1 temperatuurzone is ideaal wanneer u veel soortgelijke wijnen heeft, die u allemaal op dezelfde temperatuur wilt houden. Met een temperatuurbereik tussen de 5 en 20°C is de wijnkast geschikt voor vrijwel iedere soort wijn, van Champagne tot Bordeaux. U kunt bijvoorbeeld uw wijnkast instellen op 18, om uw gehele assortiment rode wijn op de ideale drinktemperatuur te houden.
   

  Wijnkasten horeca 6074V
  Wijnkasten horeca 6182V
    6074V 6182V
  Temperatuuzones: Mono Mono
  Temperatuurinstellingen: 5-20ºC 5-20ºC
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 960 x 680 x 690 1825 x 680 x 690
  Gewicht in kg.:1 56 89
  Maximale capaciteit:2 74 182
  Omgevingstemperatuur: 0-30ºC 0-30ºC
  Geluidsniveau: 37 dB 37 dB
  Energieklasse:3 A+ A+
   
  1 Gewicht van een lege kast, met dichte deur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25ºC, met dichte deur.
 • Wijnkast met meerdere temperatuurzones   Wilt u uw complete wijnassortiment in één wijnkast op serveertemperatuur houden? Kies dan voor de multi-zone wijnserveerkast. In deze kast wordt op basis van uw eigen instellingen een temperatuurverloop opgebouwd, zodat op ieder plateau een iets andere temperatuur heerst. Zo kunt u uw Champagnes onderin op 7°C houden, en uw rode wijnen bovenin op 19°C. Geen compromissen meer, gewoon altijd iedere wijn drinkklaar.
    Wijnkasten horeca 6074S Wijnkasten horeca 6182S
    6074S 6182S
  Temperatuuzones: Multi Multi
  Temperatuurinstellingen:1 15-22ºC bovenin
  5-12ºC onderin
  Bekijk hier de mogelijke instellingen
  15-22ºC bovenin
  5-12ºC onderin
  Bekijk hier de mogelijke instellingen
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 960 x 680 x 690 1825 x 680 x 690
  Gewicht in kg.:1 54 87
  Maximale capaciteit:2 74 182
  Omgevingstemperatuur: 12-30ºC 12-30ºC
  Geluidsniveau: 37 dB 37 dB
  Energieklasse:3 A+ A+
   
  1 Gewicht van een lege kast, met dichte deur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25ºC, met dichte deur.
 • DualZone wijnkast   Wilt u het niet te moeilijk maken, maar wel al uw wijnen in één wijnkast op drinktemperatuur houden? Dan is de DualZone het ideale tussenmodel. Deze wijnkast bestaat uit twee grote temperatuurzones, die u ieder op één temperatuur kunt instellen. Bijvoorbeeld tussen 5 en 11°C in de bovenste helft voor uw witte wijnen, en tussen 15 en 20°C in de onderste helft voor uw rode wijnen.
    Wijnkasten horeca 6170D
    6170D
  Temperatuuzones: Duo
  Temperatuurinstellingen: 15-20ºC chambreergedeelte voor rode wijn
  5-11ºC frappeergedeelte voor witte wijn
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 1825 x 680 x 690
  Gewicht in kg.:1 93
  Maximale capaciteit:2 170
  Omgevingstemperatuur: 10-30ºC
  Geluidsniveau: 37 dB
  Energieklasse:3 A+
   
  1 Gewicht van een lege kast, met dichte deur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 25ºC, met dichte deur.
 • John Euvrard: Meilleur Ouvrier de France 2007EuroCave is al bijna 40 jaar de toonaangevende producent van wijnbewaar- en serveersystemen. In die jaren hebben wij veel inzicht gekregen in de behoeften van wijnprofessionals. Die ervaring hebben we ter harte genomen bij het ontwikkelen van onze professionele wijnkasten, zodat deze kasten tot in de kleinste details zijn afgestemd op het dagelijkse, intensieve gebruik in drukke restaurants en wijnzaken.

  Niet voor niets wordt EuroCave aangeraden door Franse topsommeliers als John Euvrard en Fabrice Sommier.

  Mooie presentatie, voor hogere wijnomzet

  Professionele wijnkast, voor ultieme presentatie Een goede presentatie is de halve verkoop. Dat geldt evenzeer voor de horeca als voor de wijnhandel. Daarom zijn onze professionele wijnkasten ontworpen om uw wijnassortiment bij uw klanten in het oog te laten springen. Zo kunnen de wijnkasten worden voorzien van diverse luxe glasdeuren. Combineer dat met een indeling met presentatieplateaus, en u zet uw flessen perfect in het zicht. Als u zich dan ook nog voorstelt hoe ze van iedere kant beschenen worden door een amberkleurige allround-verlichting, dan begrijpt u hoe een goede wijnkast uw wijnomzet kan verhogen.

  Ultieme flexibiliteit en stabiliteit, met Hand van de Sommelier

  Iedere fles stabiel, met Hand van de Sommelier De Hand van de Sommelier schuifplateaus van EuroCave garanderen een maximale capaciteit en flexibiliteit in uw wijnkast. Het plateau is namelijk voorzien van twaalf individuele flessenhouders, die eenvoudig verschuifbaar zijn. Hierdoor kunnen de plateaus worden afgestemd op ieder type fles, van Bordeaux tot Magnum. Bovendien liggen alle flessen perfect stabiel, dankzij de universele pasvorm van de flessenhouders. Geen wijnkast biedt uw wijncollectie zoveel rust en stabiliteit, zelfs bij het meest intensieve gebruik.

  Energiezuinig en fluisterstil

  Energiezuinig en fluisterstil Dankzij de uitstekende isolatie en een innovatief koelmiddel behoort de Pro 6000 wijnkast tot de meest energiezuinige wijnkasten op de markt. Geen geringe prestatie, gezien de geavanceerde beveiliging en goede verlichting. Het energielabel A+ is bewijs van de efficiëntie van de Pro 6000 wijnkasten. De Pro 6000 is daardoor niet alleen goedkoop in gebruik in vergelijking met andere wijnkasten, maar ook beter voor het milieu. Erg prettig, voor een natuurproduct als wijn.

 • Flexibiliteit is belangrijk. Zeker in de horeca, waar uw wijnassortiment regelmatig kan veranderen, en de behoefte snel kan verschuiven van capaciteit naar bereikbaarheid of presentatie. Daarom kunnen de Pro 6000 wijnkasten worden ingericht met diverse plateaus, voor verschillende functies. Uiteraard kunt u ook verschillende plateaus naast elkaar gebruiken, en extra plateaus nemen als u onverhoopt tekort komt. Zo kan uw wijnkast altijd worden aangepast aan uw assortiment.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Om de ruimte in uw wijnkast optimaal te benutten zijn opslagplateaus ideaal. Daarop kunnen vele flessen perfect stabiel gestapeld worden. Ze zijn met name handig bij grote aantallen van eenzelfde wijn.

  Op de opslagplateaus kunnen tot wel 77 flessen stabiel opgelegd worden. Ze zijn geschikt voor alle flestypen.
    Om een grote diversiteit aan wijnen overzichtelijk en eenvoudig onder handbereik te bewaren, zijn deze schuifplateaus onmisbaar. Schuif gewoon het plateau uit en pak de juiste fles direct uit de wijnkast.

  Op schuifplateaus kunnen tot twaalf verschillende flestypen bewaard worden, op de verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders.
    Om de wijn echt in het oog te laten springen, is een presentatieplateau waarop de flessen schuin rechtop staan de perfecte keuze. Vooral in een wijnkast met glasdeur en verlichting, zoals de Pro 5000.

  Er zijn diverse presentatieplateaus beschikbaar, met opslagruimte achter de staande flessen. Capaciteiten variëren van 20 tot 32 flessen.
 • Deze deuren zijn leverbaar voor iedere wijnkast uit onze Pro 6000-serie, en kunnen zowel links- als rechtsscharnierend gemonteerd worden. Tevens zijn alle deuren voorzien van een slot. Bovendien beschikken al onze glasdeuren over dubbele beglazing en een UV-filter, zodat het klimaat in de wijnkast perfect wordt gehandhaafd.

  Dichte deur Glasdeur Full-Glass
  Professionele wijnkast met dichte deur Professionele wijnkast met glasdeur Professionele wijnkast met full-glassdeur
  U kunt standaard kiezen uit twee deuren voor de Pro 6000 wijnkasten. Voor optimale bescherming van uw wijn is een dichte deur aan te bevelen. Wilt u wijnen mooi presenteren en uw wijnomzet verhogen, kies dan een glasdeur. De full-glass deur zonder zwarte kunststof rand is ideaal voor restaurants met een moderne, strakke huisstijl.