Wijnkasten - Pro 5000 Compact

Een gebrek aan ruimte kan nooit een reden zijn om geen wijn te kunnen schenken, zeker niet in de horeca. Daarom zijn de kasten uit de Pro 5000 Compact-serie zo klein mogelijk gemaakt, wat ze bijvoorbeeld prima geschikt maakt voor inbouw. Zo hoeft ruimtegebrek geen belemmering meer te zijn, en kunt u uw wijnen altijd op de perfecte serveertemperatuur houden.

 • Wijnklimaatkast Pro 5000 Compact-1
 • Wijnklimaatkast Pro 5000 Compact-2
 • Wijnklimaatkast Pro 5000 Compact-3
 • Wijnklimaatkast Pro 5000 Compact-4
 • Wijnklimaatkast Compact-1
 • Wijnklimaatkast Compact-2
 • Wijnklimaatkast Compact-3
 • Wijnklimaatkast Compact-4

 • Wijnkast met 1 temperatuurzone   Een wijnkast met 1 temperatuurzone is ideaal wanneer u veel soortgelijke wijnen heeft, die u allemaal op dezelfde temperatuur wilt houden. Met een temperatuurbereik tussen de 5 en 20°C is de wijnkast geschikt voor vrijwel iedere soort wijn, van Champagne tot Bordeaux. U kunt bijvoorbeeld uw wijnkast instellen op 18, om uw gehele assortiment rode wijn op de ideale drinktemperatuur te houden.
   
  Wijnkasten inbouw 5059V
  Wijnkasten inbouw 5259V
    5059V 5259V
  Temperatuurzones: Mono Mono
  Temperatuurinstellingen: 5-20ºC 5-20ºC
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 820 x 594 x 558 1780 x 594 x 558
  Gewicht in kg.:1 47 84
  Maximale capaciteit:2 38 118
  Omgevingstemperatuur: 0-35ºC 0-35ºC
  Geluidsniveau: 36 dB 36 dB
  Verbruik in KWh (per 24 uur):3 0,34 0,49
   
  1 Gewicht van een lege kast, met glasdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 20ºC, met glasdeur.
 • Wijnkast met meerdere temperatuurzones   Wilt u uw complete wijnassortiment in één wijnkast op serveertemperatuur houden? Kies dan voor de multi-zone wijnserveerkast. In deze kast wordt op basis van uw eigen instellingen een temperatuurverloop opgebouwd, zodat op ieder plateau een iets andere temperatuur heerst. Zo kunt u uw Champagnes onderin op 7°C houden, en uw rode wijnen bovenin op 18°C. Geen compromissen meer, gewoon altijd iedere wijn drinkklaar.
    Wijnkasten inbouw 5059S Wijnkasten inbouw 5259S
    5059S 5259S
  Temperatuurzones: Multi Multi
  Temperatuurinstellingen:1 15-22ºC bovenin
  5-12ºC onderin
  Bekijk hier de mogelijke instellingen
  15-22ºC bovenin
  5-12ºC onderin
  Bekijk hier de mogelijke instellingen
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 820 x 594 x 558 1780 x 594 x 558
  Gewicht in kg.:2 47 84
  Maximale capaciteit:3 38 118
  Omgevingstemperatuur: 12-35ºC 12-35ºC
  Geluidsniveau: 36 dB 36 dB
  Verbruik in KWh (per 24 uur):4 0,37 0,49
   
  1 Gewicht van een lege kast, met glasdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 20ºC, met glasdeur.
 • John Euvrard: Meilleur Ouvrier de France 2007EuroCave is al bijna 40 jaar de toonaangevende producent van wijnbewaar- en serveersystemen. In die jaren hebben wij veel inzicht gekregen in de behoeften van wijnprofessionals. Die ervaring hebben we ter harte genomen bij het ontwikkelen van onze professionele wijnkasten, zodat deze kasten tot in de kleinste details zijn afgestemd op het dagelijkse, intensieve gebruik in drukke restaurants en wijnzaken.

  Niet voor niets wordt EuroCave aangeraden door Franse topsommeliers als John Euvrard en Fabrice Sommier.

  Ontworpen voor intensief gebruik

  Professionele wijnkast, voor intensief gebruik De professionele wijnkasten zijn berekend op het intensieve gebruik in de horeca. Dat uit zich in de kwaliteit en duurzaamheid van de onderdelen, zoals de uitvoerig geteste geleiders van de schuifplateaus. Maar bijvoorbeeld ook in het gebruiksgemak. Zo zijn de deuren voorzien van een RVS kickplate onderaan, zodat de sommelier met zijn handen vol flessen de deur met de voet dicht kan tikken. Ook zijn de handgrepen extra dik en stevig, zodat er op een drukke avond blind naar gegrepen kan worden. Het zijn die kleine maar wezenlijke details die van EuroCave dé specialist voor de horeca maken.

  Mooie presentatie, voor hogere wijnomzet

  Wijnkast met verlichting, voor hogere wijnomzet Een goede presentatie is de halve verkoop. Dat geldt evenzeer voor de horeca als voor de wijnhandel. Daarom zijn onze professionele wijnkasten ontworpen om uw wijnassortiment bij uw klanten in het oog te laten springen. Zo zijn de wijnkasten altijd voorzien van een glasdeur. Combineer dat met een indeling met presentatieplateaus, en u zet uw flessen perfect in het zicht. Als u zich dan ook nog voorstelt hoe ze beschenen worden door een amberkleurige verlichting, dan begrijpt u hoe een goede wijnkast uw wijnomzet kan verhogen. En om van uw wijnkast een echte blikvanger te maken, behoort een RVS-ombouw ook tot de mogelijkheden.

 • De kasten van de Compact-serie zijn ontworpen conform de standaardafmetingen van huishoudelijke apparatuur. Hierdoor is inbouw onder bijvoorbeeld een keukenblad of bar geen enkel probleem. De inbouwkasten van EuroCave beschikken daarnaast over een paar unieke eigenschappen, waardoor het bestaande interieur optimaal gerespecteerd wordt.

  Technische deur
  Voor een perfecte integratie in ieder interieur zijn de kasten uit de Compact-serie leverbaar met een technische inbouwdeur. Deze deur kan worden voorzien van een paneel naar keuze, waardoor de deur van de wijnklimaatkast perfect aansluit bij de overige kasten. De technische deur is leverbaar voor alle modellen uit de Compact-serie.

  Ventilatie aan de voorkant
  Om een constante luchtcirculatie in de kast te garanderen, is aanvoer van verse lucht essentieel. Het kleine model van de Compact-kasten beschikt hiervoor over een ventilatierooster aan de voorkant in plaats van de achterkant, waardoor een extra uitsparing in het keukenblad overbodig is.

  Verstelbare pootjes
  Om ervoor te zorgen dat de ingebouwde kast gelijk staat met de rest van de kasten zijn de Compact-kasten voorzien van verstelbare pootjes. Hiermee kunt u ruim 3 cm hoogteverschil creëren. Daarnaast worden speciale verlengstukken voor de pootjes meegeleverd, waarmee u nog eens ruim 3 cm kunt winnen.
    Inbouw wijnkasten met technische deur
  Inbouw wijnkasten ventilatierooster
 • Flexibiliteit is belangrijk. Zeker in de horeca, waar uw wijnassortiment regelmatig kan veranderen, en de behoefte snel kan verschuiven van capaciteit naar bereikbaarheid of presentatie. Daarom zijn de Pro 3000 wijnkasten uitgerust met een handig plateau, dat in al die behoeften kan voorzien. U kunt de functie van het plateau eenvoudig aanpassen, en zo uw wijnkast mee laten groeien met uw wijnassortiment. Uiteraard kunt u ook plateaus met verschillende functies naast elkaar gebruiken, en extra plateaus emen als u onverhoopt tekort komt.

  Opslagplateaus   Schuifplateaus   Presentatieplateaus
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Om de ruimte in uw wijnkast optimaal te benutten zijn opslagplateaus ideaal. Daarop kunnen vele flessen perfect stabiel gestapeld worden. Ze zijn met name handig bij grote aantallen van eenzelfde wijn.

  Op de opslagplateaus kunnen tot wel 50 flessen stabiel opgelegd worden. Ze zijn geschikt voor alle flestypen.
    Om een grote diversiteit aan wijnen overzichtelijk en eenvoudig onder handbereik te bewaren, zijn deze schuifplateaus onmisbaar. Schuif gewoon het plateau uit en pak de juiste fles direct uit de wijnkast.

  Op schuifplateaus kunnen tot acht verschillende flestypen bewaard worden, op de verschuifbare Hand van de Sommelier flessenhouders.
    Om de wijn echt in het oog te laten springen, is een presentatieplateau waarop de flessen schuin rechtop staan de perfecte keuze. Vooral in een wijnkast met glasdeur en verlichting, zoals de Pro 5000.

  De presentatieoptie wordt gemonteerd op een schuifplateau, met ruimte achter de staande flessen. De capaciteit varieert van 8 tot 9 flessen.