Wijnkasten - Pro 3000

Uiteraard wilt u uw uitgebreide wijnassortiment op de juiste serveertemperatuur brengen, maar de middelen zijn niet altijd toereikend. Als u een eenvoudig model met wat meer capaciteit nodig heeft, vervullen de kasten van de Pro 3000 serie gegarandeerd uw wensen. Deze kasten maken het mogelijk om tot wel 189 flessen op de perfecte serveertemperaturen te houden.

 • Wijnklimaatkast Pro 3000-1
 • Wijnklimaatkast Pro 3000-1

 • Zones-3000V   Een wijnkast met 1 temperatuurzone is ideaal wanneer u veel soortgelijke wijnen heeft, die u allemaal op dezelfde temperatuur wilt houden. Met een temperatuurbereik tussen de 6 en 18°C is de wijnkast geschikt voor vrijwel iedere soort wijn, van Champagne tot Bordeaux. U kunt bijvoorbeeld uw wijnkast instellen op 18, om uw gehele assortiment rode wijn op de ideale drinktemperatuur te houden.
    Wijnkasten 3181V
    3181V
  Temperatuurzones: Mono
  Temperatuurinstellingen: 6-18ºC
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 1810 x 680 x 680
  Gewicht in kg.:1 70
  Maximale capaciteit:2 189
  Omgevingstemperatuur: 0-35ºC
  Geluidsniveau: 36 dB
  Verbruik in Kwh (per 24 uur):3 0,7
   
  1 Gewicht van een lege kast, met glasdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 20ºC, met glasdeur.
 • Zones-3000V   Wilt u uw complete wijnassortiment in één wijnkast op serveertemperatuur houden? Kies dan voor de multi-zone wijnserveerkast. In deze kast wordt op basis van uw eigen instellingen een temperatuurverloop opgebouwd, zodat op ieder plateau een iets andere temperatuur heerst. Zo kunt u uw Champagnes onderin op 7°C houden, en uw rode wijnen bovenin op 17°C. Geen compromissen meer, gewoon altijd iedere wijn drinkklaar.
    Wijnkasten 3181S
    3181S
  Temperatuurzones: Multi
  Temperatuurinstellingen: 14-18ºC bovenin
  6-8ºC onderin
  Bekijk hier de mogelijke instellingen
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 1810 x 680 x 680
  Gewicht in kg.:1 70
  Maximale capaciteit:2 189
  Omgevingstemperatuur: 12-25ºC
  Geluidsniveau: 36 dB
  Verbruik in KWh (per 24 uur):3 0,7
   
  1 Gewicht van een lege kast, met glasdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 20ºC, met glasdeur.
 • John Euvrard: Meilleur Ouvrier de France 2007EuroCave is al bijna 40 jaar de toonaangevende producent van wijnbewaar- en serveersystemen. In die jaren hebben wij veel inzicht gekregen in de behoeften van wijnprofessionals. Die ervaring hebben we ter harte genomen bij het ontwikkelen van onze professionele wijnkasten, zodat deze kasten tot in de kleinste details zijn afgestemd op het dagelijkse, intensieve gebruik in drukke restaurants en wijnzaken.

  Niet voor niets wordt EuroCave aangeraden door Franse topsommeliers als John Euvrard en Fabrice Sommier.

  Ontworpen voor intensief gebruik

  Professionele wijnkast, voor intensief gebruik De professionele wijnkasten zijn berekend op het intensieve gebruik in de horeca. Dat uit zich in de kwaliteit en duurzaamheid van de onderdelen, zoals de uitvoerig geteste geleiders van de schuifplateaus. Maar bijvoorbeeld ook in het gebruiksgemak. Zo zijn de deuren voorzien van een RVS kickplate onderaan, zodat de sommelier met zijn handen vol flessen de deur met de voet dicht kan tikken. Ook zijn de handgrepen extra dik en stevig, zodat er op een drukke avond blind naar gegrepen kan worden. Het zijn die kleine maar wezenlijke details die van EuroCave dé specialist voor de horeca maken.

  Mooie presentatie, voor hogere wijnomzet

   Een goede presentatie is de halve verkoop. Dat geldt evenzeer voor de horeca als voor de wijnhandel. Daarom zijn onze professionele wijnkasten ontworpen om uw wijnassortiment bij uw klanten in het oog te laten springen. Zo zijn de wijnkasten altijd voorzien van een glasdeur. Combineer dat met een indeling met presentatieplateaus, en u zet uw flessen perfect in het zicht. Stelt u zich zo'n wijnkast eens voor, en u begrijpt hoe EuroCave Professional u kan helpen uw wijnomzet te verhogen.

 • Flexibiliteit is belangrijk. Zeker in de horeca, waar uw wijnassortiment regelmatig kan veranderen, en de behoefte snel kan verschuiven van capaciteit naar bereikbaarheid of presentatie. Daarom zijn de Pro 3000 wijnkasten uitgerust met een handig plateau, dat in al die behoeften kan voorzien. U kunt de functie van het plateau eenvoudig aanpassen, en zo uw wijnkast mee laten groeien met uw wijnassortiment. Uiteraard kunt u ook plateaus met verschillende functies naast elkaar gebruiken, en extra plateaus nemen als u onverhoopt tekort komt.

  Opslagfunctie   Schuiffunctie   Presentatiefunctie
  Wijnkast één-temperatuur met opslagplateaus   Wijnkast één-temperatuur met schuifplateaus   Wijnkast één-temperatuur met presentatieplateaus
  Om de capaciteit van uw wijnkast optimaal te benutten, is deze functie het meest geschikt. Op een plateau met opslagconfiguratie kunt u flessen stapelen, en zo alle ruimte gebruiken. Ideaal als u veel dezelfde flessen heeft.   Om een veelzijdig assortiment overzichtelijk en handig op te slaan, is een schuifconfiguratie ideaal. Zo kunt u de plateaus uitschuiven, waardoor iedere fles binnen handbereik komt. Vind iedere fles direct terug!   Een goede presentatie is de halve verkoop. Met deze configuratie staan uw wijnen rechtop achter de glasdeur, waardoor ze onmiddellijk in het oog springen. Gun uw klanten een blik op uw assortiment, en verhoog uw wijnomzet.