Wijnkasten - Pro 1000

Iedereen moet van wijn kunnen genieten. Op basis van dat principe werkt EuroCave al sinds 1976. Met de Pro 1000 wijnkasten brengen we dat wijngenot nu ook binnen bereik van de kleinere horeca. Vanwege de eenvoudige uitvoering en kleine capaciteit zijn deze kasten perfect voor een beperkt budget. De Pro 1000 kasten zijn leverbaar in twee varianten, voor grote hoeveelheden van eenzelfde wijn of voor een gevarieerd aanbod.

 • Wijnklimaatkast Pro 1000-1
 • Wijnklimaatkast Pro 1000-1

 • Zones-3000V   Een wijnkast met 1 temperatuurzone is ideaal wanneer u veel soortgelijke wijnen heeft, die u allemaal op dezelfde temperatuur wilt houden. Met een temperatuurbereik tussen de 6 en 18°C is de wijnkast geschikt voor vrijwel iedere soort wijn, van Champagne tot Bordeaux. U kunt bijvoorbeeld uw wijnkast instellen op 18, om uw gehele assortiment rode wijn op de ideale drinktemperatuur te houden.
    Wijnkasten Pro 1125V
    1125V
  Temperatuurzones: Mono
  Temperatuurinstellingen: 6-18ºC
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 1560 x 540 x 547
  Gewicht in kg.:1 68
  Maximale capaciteit:2 125
  Omgevingstemperatuur: 15-30ºC
  Geluidsniveau: 36 dB
  Verbruik in KWh (per 24 uur):3 1,1
   
  1 Gewicht van een lege kast, met glasdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 20ºC, met glasdeur.
 • Zones-3000V   Wilt u uw complete wijnassortiment in één wijnkast op serveertemperatuur houden? Kies dan voor de multi-zone wijnserveerkast. In deze kast wordt op basis van uw eigen instellingen een temperatuurverloop opgebouwd, zodat op ieder plateau een iets andere temperatuur heerst. Zo kunt u uw Champagnes onderin op 7°C houden, en uw rode wijnen bovenin op 17°C. Geen compromissen meer, gewoon altijd iedere wijn drinkklaar.
    Wijnkasten Pro 1125S
    1125S
  Temperatuurzones: Multi
  Temperatuurinstellingen: 14-18ºC bovenin
  6-8ºC onderin
  Afmetingen in mm. (h x b x d): 1560 x 540 x 547
  Gewicht in kg.:1 68
  Maximale capaciteit:2 125
  Omgevingstemperatuur: 15-30ºC
  Geluidsniveau: 36 dB
  Verbruik in KWh (per 24 uur):3 1,1
   
  1 Gewicht van een lege kast, met glasdeur.
  2 Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.
  3 Bij omgevingstemperatuur van 20ºC, met glasdeur.
 • John Euvrard: Meilleur Ouvrier de France 2007EuroCave is al bijna 40 jaar de toonaangevende producent van wijnbewaar- en serveersystemen. In die jaren hebben wij veel inzicht gekregen in de behoeften van wijnprofessionals. Die ervaring hebben we ter harte genomen bij het ontwikkelen van onze professionele wijnkasten, zodat deze kasten tot in de kleinste details zijn afgestemd op het dagelijkse, intensieve gebruik in drukke restaurants en wijnzaken.

  Niet voor niets wordt EuroCave aangeraden door Franse topsommeliers als John Euvrard en Fabrice Sommier.

  Ontworpen voor intensief gebruik

  Professionele wijnkast, voor intensief gebruikDe professionele wijnkasten zijn berekend op het intensieve gebruik in de horeca. Dat uit zich in de kwaliteit en duurzaamheid van de onderdelen, zoals de uitvoerig geteste geleiders van de schuifplateaus. Maar bijvoorbeeld ook in het gebruiksgemak. Zo zijn de deuren voorzien van een RVS kickplate onderaan, zodat de sommelier met zijn handen vol flessen de deur met de voet dicht kan tikken. Het zijn dergelijke kleine maar wezenlijke details die van EuroCave dé specialist voor de horeca maken.

  Presentatie

  Een goede presentatie is de halve verkoop. Dat geldt evenzeer voor de horeca als voor de wijnhandel. Daarom zijn onze professionele wijnkasten ontworpen om uw wijnassortiment bij uw klanten in het oog te laten springen. Zo zijn de wijnkasten altijd voorzien van een glasdeur. Combineer dat met een indeling met presentatieplateaus, en u zet uw flessen perfect in het zicht. Stelt u zich zo'n wijnkast eens voor, en u begrijpt hoe EuroCave Professional u kan helpen uw wijnomzet te verhogen.