Wijn presenteren

Veel opties om uw wijn te presenteren.

Een mooie presentatie maakt zelfs de allerbeste wijnen nog specialer. Daarom beschikken de producten van EuroCave over verschillende opties om alle soorten wijnen en flessen extra in het oog te laten springen. Zo kunt u uw wijnomzet nog verder verhogen, of u de wijn nu per kist, fles of glas verkoopt.

Wijnkasten
De wijnkasten van EuroCave bieden veel mogelijkheden om verschillende wijnen prachtig naast of onder elkaar te presenteren.
- Presentatieplateaus: hierop kunnen tot zes flessen naar elkaar geplaatst worden, licht naar achteren gekanteld.
- Glasdeur: als uw wijnen meer in het zicht liggen, is een stijgende verkoop welhaast gegarandeerd. Een glasdeur is hiervoor onmisbaar.
- Verlichting: de kasten van EuroCave beschikken over een amberkleurige verlichting, die geen UV-straling afgeeft. Hiermee liggen uw wijnen er in alle veiligheid prachtig bij.
- Ombouw: een echte eyecatcher creëert u met een luxe ombouwmeubel. Uw wijnkast staat direct in het middelpunt van de belangstelling, en uw wijnen dus ook. Meer weten over ombouwmogelijkheden?

Wijnrekken
De wijnrekken van EuroCave stellen u in staat om ook uw wijnkelder om te vormen tot een krachtig verkoopkanaal, met verschillende presentatie-opties. Neem bijvoorbeeld ons Modulothèque wijnbewaarsysteem. Dit eikenhouten wijnrek straalt een imponerende professionaliteit uit. Bovendien zijn er vele modules leverbaar waarmee u flessen staand aan de zijkant of voorkant van het systeem kunt presenteren. Meer weten over Modulothèque?

Vin au Verre
Het Vin au Verre wijnserveersysteem is standaard voorzien van alles wat u nodig heeft om uw wijnen te presenteren. Net zoals de kasten, beschikt de Vin au Verre over een glasdeur en amberkleurige verlichting. Daarnaast staan de flessen in de Vin au Verre standaard rechtop. Lees meer over de Vin au Verre...