Maatwerk wijnvitrine

Nieuw in Nederland is de EuroCave wijnwand. Een wijnklimaatkast die op maat wordt gefabriceerd aan de hand van iedere denkbare wens van een wijnliefhebber of restaurateur. De R&D afdeling van EuroCave ontwikkelt iedere keer opnieuw, afhankelijk van de wensen en het interieur van de klant, een custom-sized wijnvitrine die qua uitstraling, gebruikte materialen en afmetingen exact voldoen aan de eisen van de gebruiker. De EuroCave wijnwand is door zijn unieke uitstraling uitermate geschikt voor een optimale presentatie van mooie wijnen onder de beste condities voor het bewaren en serveren.

 

De maatwerk wijnvitrines van EuroCave zijn een absolute blikvanger en geven een unieke uitstraling aan iedere ruimte. De wijnkasten kunnen worden geleverd met een dichte of glazen achterwand en kunnen dan ook als scheidingswand in een ruimte dienen. Ieder aspect aan deze wijnkast wordt op maat gemaakt; zo worden de koeling, de wijnrekken, het soort glas, de type deuren, de verlichting, de afwerking en gebruikte materialen steeds samen met de opdrachtgever bepaald.

Een team van specialisten zorgt voor een ongeëvenaarde creatie qua techniek, uitstraling en kwaliteit. De maatwerk projecten worden zowel voor de Horeca, de wijnhandel als voor particulieren verzorgt en zijn absoluut onderscheidend op de Nederlandse markt.

EuroCave is producent van een groot assortiment wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en diverse wijn per glas systemen voor zowel de consument (www.eurocave.nl) als voor de betere Horeca (www.eurocave-professional.nl). Sinds de ontwikkeling van de eerste wijnkast door EuroCave, ruim 35 jaar geleden, is EuroCave innovator op het gebied van het bewaren, serveren en presenteren van wijn. De producten van EuroCave onderscheiden zich in een ruim assortiment, hoge kwaliteit en service, ergonomische ontwikkelingen, levensduur en verhoging van het wijngenot.

Contactpersoon : Mieke ten Haaf
Telefoonnummer : 0416 344400
E-mailadres : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Foto's downloaden
Klik op onderstaande afbeeldingen voor een versie in hoge resolutie.

wwom1_thumbwwom3_thumb

wwom4_thumb