Inrichten

Wijnrek om uw wijnkelder in te richten.

Goede wijnkelders zijn zeldzaam. Zelfs de meeste kelders in Nederland zijn ongeschikt als wijnkelder. Niet verwonderlijk, want een goede wijnkelder moet aan strikte voorwaarden voldoen. EuroCave levert uitsluitend producten die wel aan die voorwaarden voldoen. Of u nu op zoek bent naar een wijnkast of naar een complete wijnkelder, bij EuroCave hebben we gegarandeerd het systeem voor u.

Compleet assortiment
Voor de inrichting van een goede wijnruimte zijn verschillende zaken van belang. Naast een wijnrek waarin de flessen stabiel en donker liggen, is de juiste klimatisering onmisbaar. De wijnklimaatkasten van EuroCave voorzien in beide behoeften, en beschikken daarnaast over UV-neutrale verlichting en een alarmsysteem. Bovendien kunnen onze kasten dankzij de vele kleur- en ombouwmogelijkheden in ieder interieur geplaatst worden.

Ook voor het inrichten van een echte wijnkelder heeft EuroCave een compleet assortiment, dat in iedere behoefte kan voorzien. Al onze wijnrekken bieden een stabiel oplegsysteem, dat toch flexibel genoeg is om in iedere gewenste stelling geplaatst te worden. De verschillende modules waarmee bijvoorbeeld het Modulothèque wijnrek op iedere wens kan worden afgestemd, zorgen voor een heel persoonlijk wijnmeubel. Verder biedt EuroCave een uitstekende selectie wijnklimaatregelaars, die aan alle eisen voor een perfect kelderklimaat kunnen voldoen.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, dat met zorg is samengesteld, bent u bij EuroCave dus altijd aan het juiste adres om in één keer alles te regelen voor de opslag van wijn.

Installatie
Bij EuroCave kunt u niet alleen de perfecte wijnkelderinrichting aanschaffen. Indien gewenst kunnen wij deze ook nog helemaal voor u installeren. Onze vakkundige servicemedewerkers zijn bekend met alle moeilijkheden die zich voor kunnen doen bij installatie van deze producten en beschikken over de middelen om deze op te lossen. Op basis van uw aanwijzingen zullen onze systemen worden geïnstalleerd, waarna u zowel mondelijk als schriftelijk uitgebreide instructies krijgt over het gebruik. Uiteraard nemen onze medewerkers al het verpakkingsmateriaal weer mee, zodat de complete wijncollectie nog diezelfde dag in alle rust opgelegd kan worden.