Innoveren

Altijd de beste technologie.

Al sinds EuroCave in 1976 de eerste wijnklimaatkast op de markt bracht, hebben wij er alles aan gedaan om deze verder te perfectioneren. Gedurende de jaren hebben wij dan ook vele vernieuwingen op onze naam staan, die ons tot de toonaangevende aanbieder van wijnbewaarsystemen maken. Deze traditie van innovatie blijven wij voortzetten, zodat EuroCave ook in de toekomst synoniem zal blijven voor de nieuwste technologie.

Innoveren voor professionals
De professionele wijngebruiker heeft voor EuroCave altijd een belangrijke plaats ingenomen. Daarom houdt onze R&D afdeling rekening met alle wensen die ons vanuit de markt bereiken. Hieruit zijn succesvolle producten als de SoWine Professional of Vin au Verre voortgekomen. Maar ook aan kleine innovaties besteden wij aandacht, zoals de metalen versteviging van de deur van de DualZone, waardoor de sommelier deze met de voet kan sluiten. Bij EuroCave nemen we uw behoeften dus serieus en wij stellen suggesties dan ook altijd op prijs.

NeoFresh-koeltechniek

De meest recente ontwikkeling in het assortiment van EuroCave is onze NeoFresh-koeltechniek. Deze techniek werkt op basis van circulatie van koude lucht door de hele kast, waardoor de temperatuur nog constanter en gelijkmatiger verdeeld is. Bovendien is deze techniek stiller en zuiniger in gebruik. U kunt de NeoFresh-techniek vinden in onze nieuwste kasten: de V292 bewaarkast of de DualZone serveerkast.

Tête à Tête
Het nieuwste wijnkastje voor de kleine gebruiker. In Tête à Tête kunnen tien flessen, zowel rood als wit, op de juiste serveertemperaturen worden gehouden. Maar wat Tête à Tête uniek maakt, is het vacumeersysteem waarmee twee geopende flessen tot wel tien dagen goed blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld de luxere hotelkamer, de kleinere horeca of een keuken.