EuroCave is uw partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glas systemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt u bij EuroCave terecht. U bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als u liever heeft dat er een adviseur bij u langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

Wine Professional

Bezoek EuroCave tijdens Wine Professional in stand 130 en maak kennis met:

Wine Professional 2020 vindt plaats van 13 t/m 15 januari, gedurende de eerste drie dagen van de Horecava. Traditiegetrouw is de locatie wederom de Europa Foyer in RAI Amsterdam. De beurs wordt geopend met de jaarlijkse uitreiking van de Diamond Awards op zondag 12 januari. Op Wine Professional zijn alle ‘nieuwe’ wijnen te proeven naast de klassieke. Met meer dan 45 korte programma’s in drie proeftheaters zijn er veel mogelijkheden om kennis te maken met allerlei wijnen en wijnspijscombinaties. Het aanbod van allerlei kwaliteitswijnen is enorm. Je vindt er wijn voor ieders smaak en elke keuken. Neem een jaar voorsprong en breng een bezoek aan Wine Professional 2020.

Korting voor leden NGS

EuroCave sponsort met trots het Nederlands Gilde van Sommeliers. Als lid van het NGS profiteert u ook! Op alle EuroCave wijnkasten en wijn per glassystemen uit de professionele serie ontvangt u een unieke korting van 17,5% op de in de prijslijst vermelde prijzen. Vraag nu vrijblijvend een offerte op en profiteer!

NGS Nederlandse Gilde van Sommeliers

EuroCave producten speciaal voor de horeca

Bent u op zoek naar een wijnkast om uw wijnen op de juiste serveertemperatuur in op te leggen? Maak dan kennis met het ruime EuroCave assortiment: met 5 verschillende series zit er garandeert een passend model voor u tussen, vanaf €1599 en leasen vanaf €29,58 p.m.

Voor het langer bewaren van geopende flessen, het serveren op de juiste drinktemperatuur en een prachtige presentatie kiest u voor de wijn per glas systemen van EuroCave: op basis van stikstof of op basis van vacumeren. Prijzen vanaf €1295. Leasen vanaf €24,08 p.m.

Aantrekkelijk leasen

Meer geld verdienen, wie wil dat nou niet? EuroCave maakt het u nu wel heel aantrekkelijk met het Leaseplan.
Lease bijvoorbeeld een wijnkast voor minder dan €30 per maand of het nieuwe wijn per glassysteem, Vin au Verre 8.0, voor €242 per maand.

Gratis wijnkast of wijn per glas systeem?

EuroCave maakt het mogelijk in samenwerking met diverse partners in het land. Wij brengen u in contact met een wijnhandel die u vrijblijvend een voorstel doet voor wijnen en de (gratis) wijnkast of wijn per glas systeem!

Projecten van de maand

Millésime, Mercure hotel Parijs

De nieuwe wijnkaart van Mercure biedt de gelegenheid om de verkoop van wijn per glas te ontwikkelen.
Een echte klantenlokker!

Olympic Hotel, Amsterdam

“A dream project”, Aldus de eigenaar. Met standaard wijnkasten is een wijnwand gecreëerd. Elke kast heeft zijn eigen temperatuur en indeling.

Contactformulier Horeca