Betrouwbaarheid

Betrouwbare wijnopslag voor professionals.

Met een systeem van EuroCave haalt u kwaliteit in huis. Dat uit zich onder meer in uitstekende betrouwbaarheid. Dankzij de superieure kwaliteit van zowel onze producten als onze service bent u verzekerd van veilig en zorgeloos gebruik. Maar mocht er zich desondanks een probleem voordoen, dan kunt u erop rekenen dat wij direct met een oplossing komen.

Kwaliteit
Iedere wijnklimaatkast die de fabriek van EuroCave verlaat, is onderworpen aan een lange reeks strenge tests. Deze kwaliteitscontroles overtreffen de eisen van de norm EN 60335:
- Dichtheidstest van het koelcircuit op 100% van de wijnkasten;
- Test van de elektrische veiligheid op 100% van de wijnkasten;
- Eindcontrole van 40 punten en functietest op 100% van de wijnkasten.

Service
Als er ondanks alle goede zorgen toch een probleem optreedt met een kast of ander systeem van EuroCave, dan kunt u rekenen op snelle en deskundige hulp van onze eigen servicedienst. Onze medewerkers zijn bekend met alle producten en kunnen de meeste problemen telefonisch of ter plaatse verhelpen. Mocht het nodig zijn om de kast ter reparatie mee te nemen, dan zorgen wij er niet alleen voor dat de reparatietijd minimaal is. Ook bieden wij de mogelijkheid van een leenkast, zodat geen enkele wijn zonder de bescherming van EuroCave achterblijft.

Alarmsystemen
Om de kast in optimale conditie te houden, beschikken de luxe Classic- en Compact kasten over een uitgebreid alarmsysteem. Dit alarm waarschuwt bij een reeks potentiële problemen, die doorgaans met een simpele handeling kunnen worden opgelost. In sommige gevallen is contact met de EuroCave serviceafdeling nodig, waarna de meeste problemen eveneens snel opgelost kunnen worden. Het alarmsysteem waarschuwt onder meer bij de volgende problemen:
- Wanneer de temperatuur langer dan 24 uur 4 graden afwijkt van de ingestelde temperatuur;
- Wanneer de deur langer dan 15 minuten geopend is;
- Wanneer de luchtvochtigheid langer dan 72 uur onder de 50% blijft;
- Wanneer het koolstoffilter aan vervanging toe is.

Slot
De technologie van EuroCave kan aan iedere natuurlijke uitdaging het hoofd bieden. Maar ook aan bescherming tegen het menselijke element is gedacht. De wijnkasten van EuroCave zijn allemaal uitgerust met een slot, waardoor diefstal of ongelukken uitgesloten kunnen worden. Ook het Vin au Verre wijnserveersysteem is voorzien van een slot dat zowel de deur als de tapjes blokkeert.