Beloften

Gegarandeerd de beste kwaliteit.

Om haar klanten altijd het beste te bieden, verplicht EuroCave zich een uitstekend service en kwaliteitsniveau te bieden. Daarom worden de producten van EuroCave uitsluitend gedistribueerd via een netwerk van streng geselecteerde specialisten.

Een internationaal netwerk van specialisten
De producten van EuroCave worden uitsluitend gedistribueerd via een netwerk van specialisten, aanwezig in meer dan 70 landen. De adviseurs van EuroCave zijn ervaren vaklieden die u kunnen helpen bij het maken van een keuze en u zo goed mogelijk begeleiden in uw passie voor wijn.

U voor elke aankoop alle mogelijkheden voorleggen
Voor elke categorie van aangeboden producten (wijnkasten, opbergsystemen, klimaatregelaars voor wijnkelders, Vin au Verre) verplicht EuroCave zich u gratis, voor uw aankoop, een keuzegids en informatie voor te leggen met de sterke en zwakke punten van de belangrijkste technologieën op de markt, evenals tabellen met de technische kenmerken van elk gepresenteerd product. Zo kunt u met kennis van zaken uw keuze bepalen.

Garantie op de producten van EuroCave
Op elke wijnklimaatkast, elke wijnklimaatregelaar en Vin au Verre van EuroCave is een individueel identificatienummer vermeld dat getuigt van de herkomst en authenticiteit. Alleen de erkende EuroCave-dealers zijn gemachtigd voor de Internationale EuroCave Garantieservice: 2 jaar op de onderdelen van de wijnklimaatkasten, de opbergsystemen (Modulorack, Modulocube en Modulothèque), de wijnklimaatregelaars en de Vin au Verre, 5 jaar op het interne koelcircuit van de wijnklimaatkasten (onder voorbehoud van het expertiserapport), 10 jaar tegen roestvorming van de wijnklimaatkasten en 1 jaar voor Tête à Tête.

Wettelijke aansprakelijkheid van EuroCave tegen schade veroorzaakt aan wijnflessen
EuroCave is aansprakelijk voor de schade veroorzaakt aan wijnflessen die worden bewaard in een wijnkast van EuroCave, in geval van door deskundig onderzoek aangetoond defect van de wijnkast en bewezen oorzaak.

De internationale onderhoudsservice van EuroCave
Om de diagnose van een probleem op te maken of een oplossing te bieden beschikt EuroCave over een Hotline voor alle erkende distributeurs van EuroCave (in meer dan 70 landen). Deze technische ondersteuning is bereikbaar op werkdagen en wordt bemand door deskundigen die volledig op de hoogte zijn van de techniek van de producten van EuroCave. In geval van een aangetoond defect verplicht EuroCave tot verzending van de oorspronkelijke onderdelen onder garantie aan uw distributeur binnen 48 uur. Deze service moet garanderen dat u over een snelle en doeltreffende onderhoudsservice beschikt, ongeacht het land waarin uw product van EuroCave is geïnstalleerd.

Tests en controle van elk product
De kwaliteitscontroles van EuroCave overtreffen de eisen van de norm EN 60335 • Dichtheidstest van het koelcircuit op 100% van de wijnkasten, • Test van de elektrische veiligheid op 100% van de wijnkasten, • Eindcontrole van 40 punten en functietest op 100% van de wijnkasten, om ervoor te zorgen dat de verzonden wijnkast voldoet aan uw bestelling.

Respect van de milieunormen
EuroCave onderschrijft de doelstellingen van duurzame ontwikkeling. Zo wordt er bij de wijnkasten en klimaatregelaars van EuroCave een ecologische vloeistof zonder CFK gebruikt om de ozonlaag te sparen. Het hout dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van de plateaus is afkomstig van plantages die worden erkend door het SGS Audit Programma. EuroCave ondersteunt de Franse organisatie “Utile”, die geld inzamelt voor kankerbestrijding ten gunste van het centrum Léon Bérard in Lyon.