Advies op locatie

Uiteraard wilt u uw wijn de allerbeste zorg bieden. Maar hoe weet u wat de beste zorg is? Er zijn immers zoveel mogelijkheden, allemaal met zo hun specifieke voordelen. Uiteraard kunnen onze verkoopadviseurs u deskundig begeleiden aan de telefoon of op onze showroom, maar sommige situaties lenen zich minder goed voor advies op afstand. Om u ook in die situaties optimaal te kunnen ondersteunen, biedt EuroCave de service van advies op locatie.

Waarvoor kunt u een afspraak maken voor advies op locatie?

Het korte antwoord: waarvoor u maar wilt. Of u nu uw wijnkelder wilt inrichten, een wijnklimaatkast wilt plaatsen of door middel van maatwerk uw unieke oplossing wilt creëren, u kunt altijd op onze hulp rekenen. In de praktijk merken wij wel dat er vooral veel behoefte aan advies op locatie is bij het inrichten en klimatiseren van de wijnkelder. Ook bij een wijnkast op maat raden wij zeer sterk aan om tenminste één keer een verkoopadviseur langs te laten komen.

Hoe maakt u een afspraak?

Dat kan op diverse manieren.

  • Telefonisch: om een afspraak voor advies op locatie te maken, kunt u ons bereiken van maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 17.30. Wij zijn bereikbaar op 0416-34 44 00 (Nederland) of 03/8081242 (België).
  • Online: om een afspraak te maken voor advies op locatie, kunt u dit formulier invullen. Wij raden u aan om dit minimaal twee werkdagen voor de gewenste afspraakdatum te doen, om zeker te zijn dat er een verkoopadviseur beschikbaar is.